DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Dinnerjazz på Odder Gymnasium

09.05.2015 kl. 18:00 Odder Gymnasium, Odder
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 107,25 (DKK 107,18 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Odder Jazzklub - Dinnerjazz med Stars Of British Jazz

Musikerne bag Stars of British Jazz genskaber den traditionelle jazz, der blev gjort populær i 1950'erne og 1960'erne og som blev kendt som "British Trad".
Fra denne periode opstod de bands, der dominerede den britiske jazzscene i mange år, såsom Kenny Ball, Chris Barber, Acker Bilk, Terry Lightfoot og Humphrey Lyttelton, som alle blev højt respekteret på den internationale jazzscene og ikke mindst i Danmark.
*STARS of British Jazz* består af en blanding af enkelte nuværende og tidligere medlemmer af disse berømte bands sammen med yngre, førsteklasses musikere fra forskellige andre bands.
Alle er de besjælet af den hensigt at holde denne vidunderlige musik i live. Det gør de ved at præsentere et program, der udføres med den oprindelige kreativitet og energi, der afspejlede denne æra.
Den eminent swingende rytmegruppe bliver komplementeret af en helt enestående "frontline", der lever op til den højeste standard blandt jazzmusikere. De leverer et flot, underholdende program, der præsenterer et repertoire af traditionel jazz og mainstream jazz. Resultatet bliver et professionelt show af non-stop underholdning på højeste plan.

Der venter publikum en musikalsk oplevelse af de helt store!